top of page

Therapie sessies

Praktijk Re-connect biedt verschillende soorten therapiesessies aan, waaronder regressietherapie, trauma-therapie, ATR-therapie en Live Between Lives-therapie. Elke sessie is ontworpen om u te helpen bij het verkennen van uw persoonlijke groei en heling op verschillende niveaus.

Bij Praktijk Re-connect wordt u behandeld door een gecertificeerde specialist met jarenlange ervaring. De therapeute werkt met veel geduld en toewijding om u te helpen bij het oplossen van emotionele blokkades en trauma's, en om u te ondersteunen bij uw persoonlijke ontwikkeling. De sessies zijn afgestemd op uw individuele behoeften en de therapeut zal u tijdens het proces begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat u zich veilig en comfortabel voelt.

Of u nu kiest voor regressie-therapie, trauma-therapie, ATR-therapie of Live Between Lives-therapie, bij Praktijk Re-connect kunt u rekenen op een professionele en zorgvuldige benadering van uw gezondheid en welzijn.

Praktijk Re-connect is lid van de beroepsvereniging van regressietherapeuten NVRT die de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden bewaakt. De therapeute is een beroepslid van de NVRT met registratienummer L-1403. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de professionaliteit en kwaliteit van de geleverde therapie.

Daarnaast is Praktijk Re-connect ook lid van de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten), waardoor de sessies in aanmerking komen voor vergoeding door zorgverzekeraars. Hierdoor kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van uw therapiesessies, afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Tarieven 

Betalingen contant na afloop van de sessie of per factuur binnen twee weken na de sessie.

Annuleren kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de sessie.

Contact

Fascinatio Boulevard 1104, 2909 VA Capelle aan den IJssel

Bericht verzonden!

CONTACT
bottom of page