top of page
Boeddhistische klankschaal

Hoe werk ik?

Als eerste vindt er altijd een telefonische kennismaking plaats, je vult hiervoor het contactformulier in en geeft aan wanneer het jou het beste uitkomt. Tijdens dat telefoongesprek kun je me al wat vertellen over jezelf en kun je me vragen stellen over mijn werkwijze en kun je alvast aftasten of er een klik is. Wanneer je dan besluit

om een sessie in te plannen dan stuur ik je een intake-formulier dat je dan ingevuld en uitgeprint meeneemt naar de eerste afspraak.

 

Afhankelijk van de complexiteit waarmee je komt kunnen we met elkaar afstemmen of je een uitgebreide intake nodig hebt, direct een regressiesessie wil met een kort voor- en nagesprek of eens een gewone sessie wil boeken om te onderzoeken wat je daadwerkelijk wil.

 

Een intakegesprek duurt ongeveer een uur en daarin brengen we dan in kaart dat waar je op dit moment het meeste last van hebt en in welke volgorde we daaraan gaan werken. Wanneer je een directe regressiesessie wil plannen dan vraag ik je of je die dag geen verdere afspraken wil inplannen omdat voldoende rust na de sessie en voldoende water drinken belangrijk is. Bij het boeken van een gewone sessie gaan we uitzoeken wat je wil bereiken en welke vorm bij jou past.

Hieronder zal ik in het kort informatie met je delen over wat de verschillende

therapievormen inhouden, uiteraard is er nog veel meer informatie maar om

het duidelijk en overzichtelijk te houden beperk ik me hiertoe.

Mocht je nog verdere inhoudelijke vragen hebben dan kun je deze

uiteraard ook per e-mail stellen.

"Wat is transpersoonlijke regressietherapie"

Regressietherapie gaat er vanuit dat elk probleem een oorsprong heeft en dat in elk probleem de oplossing zit. Regressietherapie gaat diep en werkt transformerend. In regressietherapie ga je in een lichte natuurlijke trance (sterke focus) naar de oorsprong van je klacht. (geen hypnose). Je bent dan met je bewustzijn in het daar en toen maar ook in het hier en nu.

 

Bij het doorleven daarvan met aandacht voor de beperkende overtuigingen die zich hebben vastgezet, de delen die zich hebben afgesplitst, de bewegingen die onafgemaakt zijn gebleven, de emoties die zich hebben vastgezet, de energieën die zijn uitgewisseld en de rouw om het verloren gegane kun je de gevolgen van, de klacht of probleem loslaten door de begeleiding van de therapeut. Hierdoor heb je er in het nu geen last meer van. Je kunt ook vergeten positieve ervaringen en slapende vermogens activeren. Een sessie duurt ongeveer drie uur inclusief voor- en nagesprek.

Met regressietherapie kunnen veel problemen

aangepakt worden zoals o.a.;

- nasleep van traumatische ervaringen

- problemen op mentaal emotioneel of fysiek gebied of een

  combinatie daarvan

- zingevingsproblematiek

- depressie, leegte, eenzaamheid, er niet bij horen

- stress

- psychosomatische klachten

- faalangst, schuldgevoelens, schaamte, angst en

  paniekaanvallen

- sociale fobieën, hoogtevrees, smetvrees, waterangst etc.

- rouwverwerking en verwerrking van verlieservaringen

- relatie- en sexuele problemen

- onverklaarde of onverklaarbare pijnklachten

- angst voor de dood

- gedragsproblemen etc ...etc

Agaat
Zentuin

Wanneer je vragen hebt of deze therapie ook voor jou iets kan betekenen dan kun je me mailen

of een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Regressietherapie is niet geschikt voor mensen die psychose-gevoelig zijn of wanneer je drugs- of alcohol verslaafd bent dan is een sessie helaas niet mogelijk omdat dit het bewustzijn vertroebeld. Ook het slikken van antidepressiva kan een sessie minder succesvol maken. Ik werk ook niet met zwangere vrouwen of het moet om het ongeboren kind gaan.

 

Met regressietherapie doe jij zelf het werk onder begeleiding van de therapeut en heb je invloed op het eindresultaat door met de doorwerking bewust aan de slag te gaan.

Dit zelf doen maakt je sterk en houd je onafhankelijk.

meer weten...

bottom of page